Стало відомо, яким буде готель у середмісті Житомира. ВІДЕО

  Готель "Житомир" на майдані Перемоги реконструюють. Замість занедбаного приміщення у середмісті обласного центру з’явиться тризірковий готель.

  Готель "Житомир" на майдані Перемоги побудували у 1971-му році. Останнім часом через некомфортні номери та зношеність обладнання тут було небагато гостей. У січні цього року Житомирська міська рада передала готель товариству "Фаворит компані".

  Співзасновниця компанії Олена Розенблат: "Я читала багато коментарів. Зокрема, про те, що тут буде все зруйновано, що тут побудують багатоповерхівку. Хочу всіх заспокоїти, що напрямок готельний буде збережений. Тут розташують готель, але інший".

  Представник підприємства-підрядника Микола Козачок: "Ми будемо виконувати роботи з ремонту будівлі. Планується очистити будівлю від сміття, залишків старих речей, меблів. Щоб проектна група могла ознайомитися із завданням, проектним рішенням. Хтось буде звертатися для пропозицій, зауважень аби в місті цікаве зробити і, щоб туризм процвітав, новітні технології запроваджувати".

  Олена Розенблат: "Для проектантів виклик зробити цю будівлю комфортною. Саме такою, яка буде відповідати вимогам – готель тризірковий. Щоб в майбутньому була можливість підвищення категорійності. Це з часом. Зараз наш план – європейський готель три зірки".

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA:Житомир.

Джерело: Телеканал UA:Житомир

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 14/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework