Чим жив Новоград останніх три місяці: п'ятірка найпопулярніших новин зими

  novograd.city пропонує вашій увазі новини, що набрали найбільшу кількість переглядів та викликали резонанс серед читачів.

       5. Як у місті святкували Водохреща

  Сотні людей пришли на берег Случі, щоб зануритися у воду, яка 19 січня має цілющі властивості, передає novograd.city. Традиційно все розпочалося з освячення води священниками, а далі охочі могли пірнути в крижану річку. На сцені для гостей свята виступали талановиті співаки, а також звучали колядки. Поруч працювала польова кухня, народ розважався та зігрівався гарячими напоями.

  1. Сергій Литвинчук став головою Новоград-Волинської РДА

  Згідно з розпорядженням президента України Володимира Зеленського від 11 грудня новим головою Новоград-Волинської районної державної адміністрації став Сергій Литвинчук.

  Він одружений, має доньку. У декларації вказав земельну ділянку площею 814 квадратних метрів у Новограді, орендує дві ділянки у садово-городньому товаристві "Ветеран". Також має автомобіль Peugeot 2005 року випуску та мінітрактор YANMAR F-7H 1991 року вартістю 76800 гривень. Литвинчук є бенефіціарним власником ФГ "Декор Звягель Сад".

kk170220119 2

  1. Пішла погостювати до бабусі та чотири дні не була вдома: поліцейські знайшли 8-річну звягельчанку

  9 лютого до місцевого відділу поліції звернулась 29-річна городянка і повідомила, що зникла її донька. За словами матері, ще чотири дні тому вона відправила дівчинку погостювати до бабусі. Дитина самостійно мала доїхати маршруткою на інший бік міста. "Турботлива" матуся через чотири дні дізналася, що дівчинки у бабусі немає.

  Поліціянти негайно розпочали розшук і знайшли дитину за місцем проживання співмешканця матері. Дівчинку тимчасово забрали із запущеної оселі до лікарні. Соціальні служби вирішують питання про доцільність перебування дитини у такій сім’ї.

kk170220119 3

  1. Чоловік з Новограда потрапив у жахливу ДТП: авто розірвало на частини

  Водій Renault Logan врізався у відбійник, унаслідок ДТП машину розірвало навпіл. Це сталося 5 січня на Новообухівській трасі під Києвом. Водій автомобіля рухався на високій швидкості, а коли побачив собаку, що вибігла на дорогу, не впорався з керуванням. На щастя, чоловік народився в сорочці та залишився живим. Перебуваючи в стані шоку, він відмовився від медичної допомоги.

kk170220119 4

  1. Ніж, кров та шапка: подробиці злочину у центрі Новограда

  Вранці, 15 січня, у місті зловмисники хотіли пограбувати авто власника одного з магазинів міста. Чоловіка вдалося затримати, а двоє його подільників втекли. Це сталося о 10.30 неподалік пожежної частини. Злодій заліз до чужого авто та хотів вкрасти сумку.

kk170220119 5

Джерело: novograd.city

Новини Житомира

       

Последнее изменение Понедельник, 17/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework