Сергій Сухомлин про ситуацію навколо Лікарні №2 

  "Так, вона не потрапила до переліку опорних закладів охорони здоров’я у Житомирському госпітальному окрузі, але про закриття все одно не йдеться. Не ведіться на маніпуляції і чутки, - зазначив на своїй сторінці у Фейсбук Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

   "За ці дні отримали низку звернень від навколишніх ОТГ і сільських рад, в яких люди просять нас, як власника медзакладу, ініціювати перегляд рішення.

  Керівництво і депутати Хорошівської, Тетерівської, Оліївської та Іванівської ОТГ, а також Василівської, Березівської, Садківської і Заможненської сільських рад чудово усвідомлюють, до чого це може призвести.

  Тепер своє слово мають сказати депутати Житомирська Міська Рада. Тож незабаром скликатиму позачергову сесію.

  Ми вже підготували лист на голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка та спільне звернення на Кабінет Міністрів України і Міністерство охорони здоров'я України. Також сподіваємося на підтримку нардепів.

  Наголошую, Лікарня №2 посіла друге місце у рейтингу USAID після Лікарні №1. А це означає, що вона забезпечена усім необхідним обладнанням і має хорошу базу для того, щоб стати ще одним опорним закладом охорони здоров‘я у Житомирському госпітальному окрузі!, - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарня № 2: Закрити не можна залишити

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 17/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework