У будівельників, які повернулися до Житомира із Китаю, ознак коронавірусу не виявили. ВІДЕО

  Ознак коронавірусної інфекції у 9-тьох працівників китайської компанії Sinohydro Corporation Limited (SCL), які повернулися до Житомира для продовження будівництва об’їзної дороги навколо обласного центру, не виявили.

  За словами лікарки компанії Марини Александрової, 17-го лютого, до Житомира мали повернутися ще троє китайських будівельників.

  Дев’ятеро працівників компанії, які приїхали із Китаю після святкування Нового року, сьогодні перебувають на карантині. Житимуть вони поки що у боксах на підприємстві під Житомиром. Перший працівник прибув до України 12-го лютого.

  "Людей із Китаю зустрічав наш водій у спецодязі. Він привіз їх на будівельний майданчик. Я теж була в захисному спецодязі. Спочатку опитування зробила. Поміряла температуру. На здоров’я всі дев’ятеро не скаржилися. Спершу запитуємо, чи не контактували вони з хворими, чи не хворів ніхто з родичів. Всі вони приїхали з провінції, яка далеко від епіцентру хвороби. Тричі на день вони міряють температуру. До від’їзду в Китай вони проживали в цих кімнатах, і тому сюди ж їх і поселили. Харчування ставимо біля дверей. Коли вони відчиняють двері, поблизу із нас нікого немає. А потім обробляємо двері які вони зачинили. Карантин я рахую з 15-го до 29-го лютого, тобто 14 днів", - розповіла лікарка Марина Александрова.

  Співробітник підприємства Чам АУ рік не виїжджав з України. Та найближчим часом все-таки планує поїхати додому в Китай. Хоча коронавірусу він не боїться, але до колег, які повернулись з Китаю ставиться з обережністю.

  "Коли вони (мої колеги – ред.) приїхали, нас про це попередили. Нам заборонили контактувати з ними. Ми не боїмося дуже сильно, але, звичайно, потрібно бути обережнішими", - сказав Чам АУ .

  Стан здоров’я працівників китайської компанії контролюють і працівники обласного управління охорони здоров’я, розповідає голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

  Їх сьогодні оглянули медичні працівники із Житомирської центральної районної лікарні. І ситуація доповідається двічі на день до нашого управління охорони здоров’я. Причин для паніки жодних немає", - сказав Віталій Бунечко.

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA: Житомир.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

       

Последнее изменение Среда, 19/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework