У «Житомиргазі» розповіли, як повертатимуть гроші за акційний «Газ у запас». ВІДЕО

  Люди, які восени минулого року наперед придбали газ у рамках акції "Твоя енергонезалежність", можуть повернути невикористані гроші з 1-го квітня 2020-го року.

  Або розраховуватись ними за цей енергоресурс у подальшому на основі написаної заяви після завершення опалювального сезону.

  Про це розповів керівник клієнтського центру АТ "Житомиргаз" Сергій Пікуль.

  За його словами, в угодах зі споживачами на купівлю газу за страховою ціною було прописано, що якщо газ в опалюваний сезон коштуватиме менше 6-ти грн., то акція автоматично перестає діяти.

  Акцією "Газ у запас"у Житомирській області скористлися близько 2000 тисяч споживачів.

  З-поміж них і житомирянка Тамара Соболінська. 14-го лютого вона прийшла до сервісу обслуговування клієнтів "Житомиргазу". Суспільному Житомир жінка розповіла, що вважає себе ошуканою. Умовами дії акції "Газ у запас" вона не задоволена.

  За її словами, у жовтні минулого року вона купила 800 кубів акційного газу і заплатила за це 4800 гривень, але витратила в опалювальний сезон трохи більше 1000 гривень .Після зниження ціни на газ і, відповідно, припинення дії акції "Твоя енергонезалежність" вимушена платити додатково.

  "Чому я не можу використати ці гроші – 4800 грн. за те ж опалення і за газ, яким я зараз користуюсь? Мені подзвонили із "Житомиргазу". Я сказала, що навіть якщо я підписала договір по шість гривень, то беріть по шість гривень, але щоб там була саме та сума, яку я вже заплатила" , - розповіла Тамара Соболінська.

  За словами керівника клієнтського центру АТ "Житомирзаз" Сергія Пікуля, у додаткових угодах прописана умова, за якої у разі зниження ціни на газ у період з жовтня по березень акція перестає діяти. Втім невикористані кошти споживачів не пропадуть. Ними можна буде розраховуватися за спожитий газ у подальшому або ж повернути собі, починаючи із квітня.

  "Людина-споживач зобов’язана сплачувати цей рахунок за свої власні кошти, але вона має можливість звернутись, наприклад, якщо це було в січні до кінця місяця написати заяву в центрі обслуговування клієнтів, що ці кошти, які були з акції "Твоя енергонезалежність" перевести в рахунок оплати за газ. Якщо клієнт не зробив цього у зазначений термін, йому виставляється рахунок, і він повинен сплатити за свої власні кошти. Якщо у споживача залишились гроші на цьому особовому рахунку по акції "Твоя енергонезалежність" після 31-го березня, то в квітні він має можливість написати заяву, і ці кошти може або повернути на свій картковий рахунок або перевести свої гроші на свій особовий рахунок, і в подальшому оплачувати послуги з газопостачання", розповів Сергій Пікуль.

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA: Житомир.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

       

Последнее изменение Среда, 19/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework