Поблизу Житомира – смертельна аварія: водій вантажівки збив чоловіка. ВІДЕО

  Неподалік Зарічан Житомирського району на виїзді із Житомира на автотрасі Виступовичі-Могилів-Подільський 17-го лютого близько 7-мої ранку внаслідок аварії загинув чоловік.

  За словами пресофіцерки нацполіції в області Ольги Номерчук, чоловіка, який рухався узбіччям, збив 30-річний водій вантажівки Renault Premium.

  Аварія сталася на 185-му кілометрі автодороги М-21. Вантажівка рухалася у напрямку Бердичева.

  Як це сталося, розповів водій автівки, який не захотів назвати своє ім’я.

  "Ніч, темно. Їхав по дорозі. Вийшов чоловік на дорогу. Я його побачив його перед самим капотом. Зразу натиснув на гальма. Він вийшов із обочини на проїжджу частину дороги. Я його навіть не бачив. Він появився. Нпсподівано. Я натиснув на гальма. Він під колесами опинився. Він мене не бачив. Він спиною був до мене», - сказав водій маршрутки.

  Хто винен і чи можна було уникнути цієї смертельно ДТП?

  "Особа йшла проїжджою частиною дороги. Буквально по краю лівої смуги ,спиною до руху транспорту. Так сталося. Збили. Це вина більш пішохода, оскільки він не дотримувався правил дорожнього руху. По-переш, тут було не освітлено .По-друге, тут не було пішохідного переходу. І, по-третє, зі слів водія, він ішов проїзною частиною дороги. Але причини ДТП буде встановлювати суд", - розповів представник патрульної поліції в області Дмитро Шадурин.

  Пресофіцерка нацполіції в області Ольга Номерчук: "Дорожньо-транспортна пригода сталася на виїзді із міста Житомира, поблизу села Зарічан. Близько опів на сьому ранку надійшло повідомлення до поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції з’ясували, що людину збила вантажівка. Загиблий – це чоловік, віком близько 50-ти років. Отримані ним тілесні ушкодження виявилися не сумісними із життям. Він загинув на місці пригоди. Правоохоронці продовжують встановлювати всі обставини виникнення ДТП та встановлюють особу загиблого чоловіка".

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA: Житомир.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

       

Последнее изменение Среда, 19/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework