На Житомирщині збирають кошти, щоб відремонтувати храм

  Свято-Параскевський храм, що на Заріччі, потребує нашої з вами фінансової допомоги.

  – Дорогі брати і сестри, наш Свято-Параскевський храм потребує фінансової допомоги для того, щоб замінити купол, так як даний згнив, затікає і осипається. Зусиллями прихожан було зібрано кошти на придбання матеріалу. Ми вже заготовили лісовий матеріал, придбали накупольний Хрест та покрівельний матеріал (золотий булат). Однак потрібно ще придбати метал для зварювання каркасу та зібрати кошти для розрахунку за роботу з працівниками. Наразі загальна сума складає приблизно 120 000 грн, – написав на сторінці храму у Facebook благочинний Ружинського району, протоієрей, настоятель Свято-Параскевського храму Богдан Бабич.

  Зрозуміло, що нині ціни ростуть настільки швидко, що невеличка сільська парафія просто не в змозі зібрати потрібну суму, тому й просять допомоги у всіх небайдужих, адже завдання кожного з нас зберегти цю пам’ятку архітектури для наступних поколінь, аби при-йдешні покоління не забували про своє коріння, про релігію своїх предків та духовне, а не лише матеріальне, збагачення. Зібрати потрібну суму досить непросто, однак, якщо взятися за справу разом, то впевнена, що все вийде, адже 120 тис. грн це всього лише 600 осіб, які зможуть виділити з сімейного бюджету 200 грн, а погодьтеся, що в межах всього району це цілком можливо.

  За всіх, хто вносить свою лепту в ремонт храму ми на кожному богослужінні підносимо молитви. Реквізити для перерахунку коштів: картка ПриватБанку на релігійну громаду Свято-Параскевської парафії УПЦ Житомирської єпархії (с. Заріччя) 5169 3305 1360 3404.

  Не будьте байдужими! Долучайтеся до благодійної справи та допоможіть врятувати храм від руйнування! Пам’ятайте, що Господь завжди повертає все сторицею!

kk200220160 2

Аліна КОСТЕНКО

Фото: із сторінки Свято_параскевського храму у соцмережах

Новини Житомира

       

Последнее изменение Четверг, 20/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework