На Житомирщині викрили нелегальну пилораму та незаконний видобуток піску. ФОТО

  У селі Стрижівка викрили нелегальну пилораму.

  17 лютого 2020 року, Коростишівською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Коростишівського ВП ГУНП в області,оперативними працівниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України,за участі спеціалістів Державної екологічної інспекції Поліського округу, Управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації, а також маркшейдера,у межах кримінального провадження проведено санкціонований обшук за місцем здійснення незаконного видобутку піску на території с. Стрижівка Коростишівського району.

  Під час обшуку виявлено спецтехніку – земснаряд, за допомогою якого здійснювався незаконний видобуток піску.

 Також виявлено та вилучено три пилорами, 175 одиниць лісоматеріалів (дубові дошки, соснові колоди), які зберігалися на території кар’єру без документівна їх придбання та спецтехніку – вантажний автомобіль «Урал», оснащений маніпулятором для перевезення лісопродукції.

  Вилучене майно визнано речовими доказами, до суду поданоклопотання про накладення арешту на вилучену спецтехніку та лісопродукцію.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 240, ч. 1 ст. 246, ст. 254,ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 364 КК України (порушення правил охорони або використання надр, незаконне зберігання лісу, привласнення, безгосподарське використання земель, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, в особливо великих розмірах, зловживання службовим становищем) триває.

  Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура, досудове розслідування проводить Коростишівський ВП ГУНП в області.

kk200220161 2

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

       

Последнее изменение Четверг, 20/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework