На Житомирщині з початку року зареєстровано онлайн понад 6 тисяч земельних ділянок

  Від початку 2020 року до структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області надійшло 8 429 заяв щодо реєстрації земельних ділянок, сформованих інженерами-землевпорядниками в режимі онлайн.

 

  Наразі фахівці опрацювали 7 849 заяв, за якими зареєстрували 6 338 земельних ділянок.

 Найбільшу кількість ділянок за допомогою електронного сервісу зареєстровано у Малинському (909), Черняхівському (658) та Олевському (626) районах Житомирської області.

 Загалом з початку запровадження зазначеної електронної послуги на Житомирщині зареєстровано 70 728 земельних ділянок.

  Реєстрація земельних ділянок здійснюється за заявами сертифікованих інженерів-землевпорядників, сформованими за допомогою онлайнсервісу e.land.gov.ua. Такий сервіс заощаджує час громадян та усуває будь-які корупційні ризики при реєстрації земельної ділянки.

   Довідково. Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами Центрів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Джерело: oda.zht.gov.ua

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 21/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework