На Житомирщині школярки через ревнощі жорстоко побили дівчинку та зняли знущання на телефон. ВІДЕО

  У мережу виклали відео з розправою дівчаток над "суперницею" в Бердичеві.

 Після повідомлень про жорстоке побиття дівчинки, яке влаштували школярки в Бердичеві, в соціальних мережах було опубліковано відео розправи, зроблене однією з учасниць "розбірки".

  На кадрах ролика можна побачити, як троє підлітків стоять посеред поля, спілкуючись між собою, як раптом одна з дівчаток завдає удар рукою в шию "суперниці", котра, нічого не підозрюючи, стоїть поруч.

  Після цього дівчата зчепилися між собою, але дві нападниці зуміли зломити опір жертви, повалили її на землю і почали наносити десятки ударів ногами.

  Нагадаємо, що побиття сталося нібито через те, що потерпіла "переманила" хлопця однієї з учасниць атаки, і ті вирішили таким чином їй помститися.

  Варто додати, що в коментарях до цього відео з'явилося чимало гнівних побажань нападницям. Також чимало їх прийшло і на сторінки соціальних мереж самих дівчат.

  Увага! Відео містить сцени насильства!

  Відео: facebook/Василь Малиновський

  Необхідно відзначити, що більшість коментаторів закликають до розправи над дівчатками, і багато цих закликів – далекі від цивілізованих норм.

  Нагадаємо, що за даними звіту фонду ЮНІСЕФ, в Україні 24% дітей стали жертвами цькування в школах. Причому 40% постраждалих нікому про це не розповідали.

   Варто зауважити,  що Верховна Рада України прийняла в другому читанні і в цілому закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії буллінгу (цькування)" (№ 8584). За законопроект проголосували 228 народних депутатів.

  Що ж цього приводу повідомляють у поліції?

  «21 лютого слідчі Бердичівського відділу поліції оголосили про підозру у вчинені хуліганства трьом дівчатам віком 14-15 років, причетним до побиття подруги.  

  Усіх учасниць зафільмованого конфлікту поліцейські швидко встановили і відкрили кримінальне провадження. Після проведення необхідних слідчих дій 21 лютого неповнолітнім дівчатам оголошено про підозру у хуліганстві, вчиненому групою осіб (ч.2 ст. 296 ККУ). 

  Постраждала від побиття дівчинка нині знаходиться у лікарні. Її здоров’ям опікуються медики. 

  Досудове розслідування триває. Законодавством передбачено настання кримінальної відповідальності за такі дії з 14-річного віку. За подібні проотиправні дії Кримінальним кодексом України визначено покарання - до 5 років обмеження волі чи до 4 років ув’язнення» — зазначають правоохоронці.

Джерела: segodnya.uatrkvik.tv

  Відео: facebook/Василь Малиновський

 Новини Житомира

 

  

Последнее изменение Понедельник, 24/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework