200 дитячих книжок зібрали студенти житомирського університету на "Ліки від нудьги". ВІДЕО

  Розмальовки, казки, енциклопедії, книги-ігри передали в обласну бібліотеку для юнацтва студенти факультету соціальної психології Державного університету імені Івана Франка 21-го лютого.

 

  За словами Єлизавети Броник, так студенти приєдналися до проєкту "Ліки від нудьги", який започаткували у бібліотеці 7-го лютого до Всесвітнього дня дарування книги.

  Зібрану літературу мають передати маленьким пацієнтам обласної дитячої лікарні.

  Єлизавета Броник; "У книжці, яку принесла вона, багато різних завдань. І це сприятиме розвитку креативних здібностей у дітей. Це буде дуже цікаво для дітей читати і ще й виконувати завдання".

  Студент Дмитро Тарасов: "Я приніс 2 книги. Одна з них - це історія про Шерлока Хомса Ця книга мені подобається. І в лікарні є теж діти, яким книга сподобається. Приніс також книжку англійської мови, бо, вважаю, що мову треба вивчати з раннього дитинства".

  Студентка: Ольга Стримінська розповідає, що принесла книжки, бо ні дочого, що вони стояли на полиці і пилилися. "Дуже добре, що є така акція передати книжки дітям. І вони будуть читати їх. І черпати ту мудрість, яку і ми колись для себе використовували", - сказала Ольга Стримінська.

  Учасниця заходу Ніна Каленська: "Принесла дітям книгу "Логіка". Щоб діти вміли розвиватися".

  Розмальовки, казки, дитячі енциклопедії, збірки віршів та різну художню літературу принесли студенти із власних родинних бібліотек.

  Викладачка Зоя Залібовська-Іільницька: "І студенти, і викладачі, і їхні діти як почули про цю акцію, то відразі почали приносити книги. Тому приємно, що в наших студентів сформована позиція активних громадян".

  Декан соціально-психологічного факультету Житомирського держуніверситету Ірина Тичина: "Я теж принесла дві книжки, які ще читали мої діти. Одна з них - про фей. Ця книга з хорошими малюнками, і дівчинка, яка буде її читати, гарно проведе час. Друга книжка більш пізнавального характеру".

  Представники обласної бібліотеки для юнацтва отримали більше 200 книжок.

  Організаторка заходу Надія Нужда: "Ця акція називається "Ліки від нудьги", бо книжки, я думаю, допоможуть з користю і цікавістю дітям провести час у лікарні і сприятимуть швидшому їх одужанню. До цієї акції найбільше долучаються діти, які з дому приносять хворим діткам книги".

  Збір книжок для пацієнтів обласної дитячої лікарні триватиме до кінця лютого

  Учасниця заходу Таїсія Павлюк: "Мої діти також передали книжки до обласної бібліотеки, і радіють з того, що їх книжки зможуть прочитати й інші діти.

Автор сюжету Володимир Шолдрук

Камера Віктор Підвисоцький

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework