Капітальний ремонт І поверху бердичівського міськвиконкому триватиме до кінця весни. ВІДЕО

  Тимчасові робочі місця фахівців відділу роботи із територіальною громадою і Центру надання адмінпослуг нині не на першому поверсі міськвиконкому, як було раніше, до початку проведення ремонтних робіт у міськвиконкомі, а розташували у фойє актової зали, що на другому поверсі.

 

  Так працюватимуть кілька місяців, доки триватиме ремонт та реконструкція першого поверху під Центр надання адміністративних послуг, пояснює перший заступник міського голови Роман Левицький.

  Капітальний ремонт першого поверху розпочали близько місяця тому, зазначає Роман Левицький. Кабінети, які раніше знаходились на крилах першого поверху (відділи архітектури й містобудування, ЖКГ, кабінет заступника міського голови тощо), розташували на верхніх поверхах міськвиконкому.

  На час проведення капітального ремонту першого поверху центральний головний вхід до міськвиконкому тимчасово буде зачинено, натомість відвідувачів інформують: потрапити усередину приміщення можна буде із двору, через службовий вхід. Інформаційні вказівники слугуватимуть підказкою, покажуть вірний напрям.

Репортаж Олени Лук'янюк і Дмитра Піньківського

 Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework