Житомиряни розмістили петицію про вирішення питання з безпритульними тваринами і скаржаться, що влада не хоче вирішувати цю проблему

  В Житомирі вулицями міста бігає безліч безпритульних тварин. Містяни  невдоволені цією ситуацією.

  «В черговий раз розміщую петицію про вирішення питання з безпритульними тваринами у місті. Але місцева влада вперто не хоче вирішувати цю проблему. Про її актуальність говорити не доводиться. Більшість мешканців міста, які рухаються не власними автомобілями, а ходять вулицями, переконуються у тому щодня. На вул. Михайлівській серед білого дня біля входу в міськраду можна побачити зграї безпритульних собак, які ще й поводяться агресивно. Мало не щодня у випусках новин повідомлять про напади тварин на людей у містах нашої країни. У Житомирі діє програма, якою передбачено "косметичні" заходи щодо вирішення цієї проблеми: гуманне співіснування людей і тварин у міських умовах за рахунок проведення просвітницької роботи, відлов, стерилізація, вакцинація та ПОВЕРНЕННЯ ДО МІСЦЬ ВІДЛОВУ. На жаль, усі ці заходи не запобігають нападам безпритульних тварин на людей та дітей. У разі звернення до Житомирського центру захисту тварин відповіді або немає взагалі, або щось накшталт "ми не відловлюємо собак".

  Тому в котре прошу усіх небайдужих підтримати петицію з такими вимогами до місцевої влади:

  1. Організувати та забезпечити виконання дієвих заходів з відлову безпритульних тварин у місті Житомирі. Для цього виділити необхідні кошти з бюджету міста на побудову та функціонування притулку необхідної кількості тварин.
  2. Створити комунальне підприємство з відлову безпритульних тварин та забезпечити його належне функціонування, аби мешканці могли повідомляти про таких тварин і мати впевненість у їх відлові.
  3. Звітувати про роботу у цьому напрямку на регулярній основі».

  Звернення з відповідним змістом опубліковано на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради. Автор петиції ― Чернишук Сергій Вікторович.  

  Наразі звернення отримало 2 з 300 від потрібної кількості підписів. Збір підписів продовжується. Підписати петицію можна тут.

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework