×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичів попрощався із бійцями, які загинули на сході України

Не одну тисячу містян зібрав 30-ий гарнізонний будинок офіцерів.

Військові, пенсіонери, діти, рідні та просто небайдужі містяни прийшли провести двох героїв у останню путь, повідомляє ВІК.

Олександр Питель, 83-го року народження, родом із c. Хмелище Бердичівського району. Призваний на військову службу у серпні, чоловік бачив себе тільки десантником, що й обрав для себе. Служив у 90-му батальйоні 81-ої бригади рядовим. Лишилася у Олександра дружина Юлія, яка чекає на дитину від нього. Матір військового Людмила ховає уже другого сина: перший пішов із життя через хворобу, другий – через війну. За словами сусідів, Олександр раніше був поранений, однак втік з госпіталю до побратимів на український фронт, де й загинув 20-го січня у районі Донецького аеропорту.

Олександр Венгер, 1969-го року народження, був старшиною у 54-му розвідбатальйоні в Новограді-Волинському. Чоловік родом із Бердичева. Навчався у 10-ій школі та в ПТУ № 4. За радянських часів служив у Вірменії та Азербаджані. Женя і Вадим – два сини героя. Лишилася у чоловіка і дружина Лариса, мама Ніна, та онуки Поліна і Кирило. Повернутися до яких військовому не судилося: у Артемівському районі, неподалік від Дебальцево, у Санжарівці чоловік загинув 25-го січня. Четверо Олександрових товаришів по зброї, які їхали на похорон до Бердичева, потрапили під обстріл «градів», у результаті якого одному із них поранило руку. Через це чоловік не зміг попрощатися із товаришем. За словами військових, загиблий був снайпером. Втім, вправність і навички не врятували йому життя: військовослужбовець загинув від кулі снайпера.

Родинам обох загиблих військовослужбовців місцева влада надала грошову допомогу, у сумі 50 тисяч гривень кожній. Воїн-десантник та воїн-розвідник житимуть у серцях людей доти, доки про них пам’ятатимуть. Адже, на переконання їхніх побратимів, герої – не вмирають.

Коридор шани вулицями міста зібрав сотні людей з прапорами України. Бердичів провів своїх воїнів у останню путь.

Поховали Олександра Пителя на малій батьківщині у селі Хмелищі. Церемонія поховання Олександра Венгера відбувалася у Гришківцях.

n 0202152727

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework