В Бердичеві пожежі на сміттєзвалищі призвели до сильного забруднення повітря – висновки фахівців

  Перевищення допустимої концентрації азоту та оксиду вуглецю, а також пилу зафіксували у кінці 2019 року в Бердичівському районі.

  Про це йдеться у звіті про стан забруднення атмосферного повітря та повітря закритих приміщень за результатами моніторингових досліджень в 2019 році від ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області ― передає berdichev.biz.

  Зазначається, що у 7 точках відбору (із 2800) виявили відхилення від допустимих норм атмосферного повітря. Зокрема, це житлові забудови у місті Бердичеві та в с. Скраглівка Бердичівськьго району.

  “Через загоряння міського сміттєзвалища м. Бердичева у вересні 2019 року зареєстрували перевищення гранично-допустимих концентрацій азоту діоксиду та оксиду вуглецю в житловій забудові міста і села Скраглівка”, – повідомляють у Держпродспоживслужбі.

  Після перевірки на адресу мера м. Бердичева, голови Бердичівської районної ради направили листи з пропозиціями. Керівнику ТОВ «Полісся Екосфера», на балансі якого знаходиться сміттєзвалище м. Бердичева, направили припис щодо усунення виявлених порушень.

Новини Житомира

       

Последнее изменение Четверг, 27/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework