Житомирські депутати виділили собі 8,4 мільйона на "забезпечення депутатської діяльності"

  У січні ГО “Антикорупційний рух Житомирщини” проаналізував звіти депутатів Житомирської міської ради, значна частина з яких стосувалася витрат коштів, які були передбачені на забезпечення депутатської діяльності. Хтось перераховував їх на матеріальну допомогу, хтось встановлював майданчики або вікна на окрузі.

 

  2020 рік — рік чергових місцевих виборів, а тому кошти на такі витрати особливо знадобляться усім.
 
  "Згідно з інформацією, яка нам надав Житомирський міськвиконком на наш інформаційний запит, на 2020 рік на забезпечення потреб виборчого округу м. Житомира передбачено 8 мільйонів 400 тисяч гривень, тобто по 200 тисяч гривень на кожного депутата, - розповідає insider.zt.ua.
   
Окрім того, на організацію заходів за участю депутатів та забезпечення прийому депутатських делегацій із інших міст України та інших держав — 190 тисяч гривень.
 
  На передплату періодичних видань профільної орієнтації, забезпечення депутатів нормативно-правовою літературою, інформаційними виданнями, законодавчими документами та довідковою літературою — 4 тисячі гривень.
 
  На придбання товарів та послуг — 116 тисяч гривень. Останній пункт без деталізації, а тому незрозуміло про що саме йде мова.
   
Усі ці кошти були виділені рішенням міської ради від 18.12.2019 року за №1716 “Про бюджет Житомирської міської об'єднаної громади на 2020 рік”.
Цілком можливо, що протягом року сума може збільшитись.
 
  Зазначимо, що у 2019 році на забезпечення депутатської діяльності передбачалося 7 млн 140 тисяч (по 170 тисяч на кожного депутата).
 
  У 2018 було передбачено 8 млн 400 тисяч, як і на 2020 рік. У 2017 та 2016 роках на забезпечення потреб кожного округу депутату виділялося по 100 тисяч гривень.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework