У Житомирі зменшили розмір нарахування за послуги централізованого опалення для населення за лютий

  У Житомирі змінили розмір нарахування плати за теплову енергію, послуги з централізованого опалення. Відповідне рішення прийняли члени виконавчого комітету на позачерговому засіданні 26 лютого.

 

  «Знизили тариф на тепло ще на 18,04%.

  Поки можемо це собі дозволити. Адже для Житомира тарифи встановлює виконком, а не НКРЕ», — зазначає Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

  Відтак, КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради здійснить перерахунок за послуги централізованого опалення  для населення за лютий 2020 року. Зміну розміру нарахувань здійснили на виконання постанов Кабінету Міністрів України №17, №1082. Ці зміни будуть відображені у платіжках, які мешканці отримають у березні  цього року.

  Оплата за опалення у  лютому  місяці зменшиться в середньому на 18 %.

  «Ми отримали договір з ціною на природній газ для підприємства за лютий місяць. Ціна на 21,1 % менша  за попередню, яка складала 4962 грн 16 коп /1000 м3. Перерахований тариф на теплову енергію, виходячи з нової ціни природного газу, складає 1277 грн 69 коп/Гкал (з ПДВ),- зазначив Олександр Марцун, начальник управління комунального господарства міської ради.

Джерело: zt-rada.gov.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 28/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework