На завершення реконструкції стадіону «Полісся» у Житомирі можуть додати грошей. ВІДЕО

  Черговий транш у розмірі 15-ти мільйонів гривень із обласного бюджету може надійти цього року на завершення реконструкції центрального стадіону "Полісся" у Житомирі.

   Проект такого рішення внесли на засідання чергової сесії обласної ради, яка відбудеться 5-го березня.

  Про це розповів директор департаменту фінансів облдержадміністрації Леонід Мініч.

  За словами посадовця, на сесію вноситься питання розподілу залишків вільних коштів від виконання обласного бюджету. Із усієї суми - 15 млн. грн. планується спрямувати на завершальну стадію перебудови стадіону. "З усіх бюджетів – і державного, і обласного у реконструкцію стадіону вже вклали більше 150 млн. грн. Будівництво триває дуже давно. Більше п’яти років", - сказав Леонід Мініч.

  Екс-голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич: "Дуже багато грошей піде на реконструкцію цього стадіону. І потім дуже багато людей будуть ходити і казати: тут щось не так, там не так. Ми будемо все робити, щоб максимально робитимемо все, щоб роботи були виконані якісно. Плануємо відкрити стадіон у четвертому кварталі цього (2018-го) року", - розповів Ігор Гундич 26 червня 2018 року.

  Голова облдержадміністрації Віталій Бунечко: "Реконструкція стадіону "Полісся" розпочалася із 7-ми млн. гривень у 2016-му році. На даний момент вартість будівництва стадіону становить 152 млн. грн. У мене виникло багато питань".

  Леонід Мінич: "Як обіцяє влада, реконструкція стадіону має бути завершена і запущена в дію".

  Чи проголосують депутати обласної ради за виділення додаткових 15 млн. грн. для реконструкції стадіону "Полісся", стане відомо 5-го березня під час сесії облради.

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA: Житомир.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 28/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework