На Житомирщині чоловік розпоров собі живіт та порізав ножем руки співмешканці

  Увечері 28 лютого до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення про травмування 40-річної жительки райцентру.

  Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області

 Попередньо, жінці наніс поранення її співмешканець, а згодом завдав ножове поранення і собі. Нині обоє знаходяться в лікарні. Поліція з’ясовує всі обставини у рамках розпочатого кримінального провадження.

  Близько 21:20 до поліції звернулась жителька м. Овруча із повідомленням про травмування жінки. За словами заявниці на вулиці до неї звернулась незнайомка, яка повідомила, що за місцем проживання її поранив співмешканець.

  На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Овруцького відділення поліції. Жінку ушпиталили до хірургічного відділення міської лікарні, де у неї діагностували порізи на руці.

  Поліцейські виявили за адресою, вказаною травмованою, 43-річного місцевого жителя з пораненням в області живота. Чоловіка також ушпиталили.

  Нині поліцейські встановлюють всі обставини події у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Попередньо встановлено, що ввечері між співмешканцями виник конфлікт, у ході якого чоловік ножем травмував жінку, а згодом завдав поранення собі.

  Законодавством за такі дії передбачено ув’язнення на  строк від 5 до 8 років.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 02/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework