Новоград-Волинський екс-голова міської ради повертається в Київ

  Депутати Новоград-Волинської міської ради не раз збиралися достроково припинити його повноваження, та він раптом пішов добровільно.

  І в сесійній залі, судячи з розгублених облич, не чекали такого повороту. На початку сесії міської ради 27 лютого міський голова Віктор Весельський зачитав заяву, у якій поставив до відома депутатський корпус, що добровільно складає свої повноваження за станом здоров’я. Свої слова він підкріпив відповідними довідками ― передає zvyagel.com.ua

  «Ця заява написана мною сьогодні зранку, без тиску. Дякую депутатам міської, районної й обласної рад, депутатам Верховної Ради від нашого округу, з якими ми співпрацювали, працівникам виконавчого комітету», — додав Весельський і пообіцяв, що й надалі допомагатиме землякам, якщо вони звертатимуться до нього по допомогу в особистих питаннях.

  Віктор Весельський сказав, що 10 березня приступає до роботи в Національній академії медичних наук на посаді помічника президента академії. Потому вже екс-мер покинув сесійну залу, де попервах запанувало щось, схоже на шок.

  Щоб оговтатися і з’ясувати, хто ж тепер у місті головний, секретар міської ради Олена Пономаренко звернулася за роз’ясненням до оргвідділу. Як пояснили, відповідно до закону, виконувати обов’язки міського голови має секретар міської ради. Проте не пізніше, ніж через 15 днів, секретар міської ради має подати пакет документів до Верховної Ради, щоб у Новограді призначили дострокові вибори міського голови.

Олег БРЮХАНОВ

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Понедельник, 02/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework