Школярі житомирської гімназії зібрали 11 ящиків корму для безпритульних котів. ВІДЕО

  Упродовж місяця школярі житомирської міської гімназії №3 збирали корм, ліки та вітаміни для безпритульних котів. А 28-го січня, напередодні Всесвітнього дня котів, передали зібране волонтерам.

 

  Учень міської гімназії №3 Ілля Удовкін 28-го січня прийшов до школи із харчами для тварин. Він розповів, що щодня підгодовує бепритульних котів.

  Ілля Удовкін: "Кожного літа ми з друзями знаходимо бездомних котиків і будуємо для них домівки. Я або зі своїх кишенькових грошей купую їм корм, або прошу у батьків, щоб вони мені дали гроші на корм. Я завжди радий допомогти всім бездомним тваринам".

  За словами організаторки збирання корму Карини Жуківської, спільними зусиллями школярів вдалося зібрати 11 ящиків їжі для безпритульних тварин.

  Карина Жуківська: " Ми зібрали корм, ліки, крупи для допомоги тваринам. Брали участь учні з 5-го по 11-го класи. Всі брали участь".

  Окрім оголошень, про збір корму інформували на уроках біології. Найактивніше до збору корму долучились учні молодших класів, розповіла вчителька біології Ніна Лайчук.

  Ніна Лайчук: "Протягом останнього місяця ми збирали. Діти активно почали брати участь. Ми можемо пишатись результатами. Важливо з дитинства виховувати почуття відповідальності та піклування".

  Юлія Невмержицька, яка представляє організацію захисту тварин розповіла, що все зібране передадуть волонтерам, які годуватимуть безпритульних котів по всьому місту.

  Юлія Невмержицька: "Тварин до 100 буде, якщо взяти цуценят, кошенят. Є такі, в кого по 8 котів. В однієї жінки 19 котів вдома і 50 на вулиці. Вона годує. Є такі частини міста, куди ми возимо регулярно корм. Всі ці тварини стерилізовані, але вони також потребують їжі".

 

Автор сюжету Аліна Домбровська

Камера Сергій Кобилянський

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 03/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework