Скоро буде краса: мешканці одного з мікрорайонів Житомира самостійно облагороджують територію

  Дописом про гарну справу небайдужих людей стосовно облагородження території мікрорайону Малікова в Житомирі поділився Валерій Онопрієнко — колишній депутат Житомирської міської ради.

 

  «Для тих, хто все ще не вірить у те, що в мікрорайоні Малікова живуть особливі люди! Вектор Хелги, Таира Триггер, дякуємо за допомогу та щире бажання змінити на краще світ навколо себе!», — зазначає в публікації Валерій Онопрієнко.kd03032018 2

  А самі ж ініціатори такої благородної справи, зокрема, Vektor Helgi розповідає вже у власній публікації:

  «Одно из правил успеха — бери и делай! Хочу поблагодарить неравнодушных соседей в помощи создания клумбы для цветов. У каждого свои заботы , так же и я , когда купил пиломатериалы и выгрузил их с товарищем на место клумбы - горка получилась внушительная, и по времени понимал, что за день нам вдвоем не справиться. Как только принялись за работу, к нам стали подходить и всячески помогать. Кто советом, кто инструментом, кто помогал физически. Нашлись, те, кто готов покрасить забор, другие хотят помочь с насаждениями и дизайном. В общем еще до заката, наше строение было готово). Говорят, что дурной пример заразителен, но и хороший пример - тоже заразителен. Все в наших руках)) Спасибо за помощь!!! Теперь дело за красивыми насаждениями, покраской и дизайном...», — йдеться в публікації.

  В коментарях мешканці мікрорайону не перестають тішитися такій гарній події, дякують за ініціативу та таку допомогу в облагородженні території. Ймовірно, серед цих людей, котрі мешкають на Малікова, знайдуться і є ті, котрі допомагатимуть і надалі в розпочатій справі.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 04/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework