Житомирщина талановита: виставка картин юного бердичівського художника. ВІДЕО

  Перша персональна виставка картин учня Бердичівської гуманітарної гімназії №2 Олександра Гадаєва відбулась днями у приміщенні «М-Формації».

 

  Ідея показати Олександрові роботи широкому загалу виникла у його вчительки Мілади Мартинюк. На відкриття вона принесла й декілька інших малюнків хлопця, які він створив у якості домашніх завдань.

  На відкритті виставки неодноразово підкреслювали, що талант творити в Олександра поєднався із його скромністю та врівноваженістю. Спокійно і впевнено просто на очах у присутніх він влаштував майстер-клас із перетворення порожнього полотна на картину.

  Художньої освіти Сашко не здобував, а творити йому, каже, допомагають гени, адже багато рідних, в тому числі батьки, вміють малювати професійно. І саме від близьких, а ще завдяки самоосвіті, юнак отримує необхідні для творчості знання та вміння, плануючи використовувати їх і в дорослому житті.

  Директор міської бібліотеки Тетяна Кущук не планувала брати слово для виступу, але отримані враження разом із цікавою для Олександра пропозицією таки попросились назовні.

Репортаж Інни Плесної

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 05/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework