У Коростені жінка травмувалася під колесами авто

  Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 29 лютого на території одного з ринків м. Коростеня.

 

  За попередньою інформацією, 37-річний водій автомобіля марки «Mercedes Sprinter», рухаючись заднім ходом, не впорався з кермуванням і здійснив наїзд на жінку, яка йшла територією ринку.

  У результаті ДТП 71-річна пішохід отримала тілесні ушкодження та звернулася до місцевого травмпункту.

  Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

  Шановні учасники дорожнього руху! Поліція закликає до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Відтак водіям необхідно бути вкрай уважними, постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

  Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно на дозволяючий сигнал світлофора та у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на поїжджу частину раптово, із-за припаркованого автотранспорту та інших перешкод. Пам’ятайте, що навіть при невеликій швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на автошлях, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework