Опікунці, яка відлупцювала дитину у Житомирській області, оголосили підозру

  У Житомирській області оголосили про підозру опікунці, яка побила 14-річну дівчину, бо вона відмовилась принести їй алкоголь.

   Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Житомирській області, - передає tsn.ua

  "28 лютого 37-річній жительці Чуднівського району слідчі оголосили про підозру у спричиненні легких тілесних ушкоджень", - йдеться у повідомленні.

  Як відомо, на пригнічений стан 14-річної 9-класниці у сільській школі звернули увагу вчителі та помітили на її обличчі садна. Під час розмови дівчина зізналась, що її побила тітка, в родині якої вона живе. Педагоги терміново повідомили про випадок службу у справах дітей, а її представники – поліцію.

  "Правоохоронці встановили, що 37-річна жінка має на вихованні своїх чотирьох малолітніх дітей (від 3 до 16 років) і є опікункою цієї 14-річної дівчинки - вихованки спеціалізованого дитячого закладу. Попередньо відомо, що причиною агресивних дій опікунки стала відмова дівчини принести цій жінці алкоголь. За таку "неслухняність" вона сильно її побила", - повідомили у поліції.

  Дівчинку оглянули медики, які діагностували у неї гематоми і забої на обличчі та шиї. Школярку шпиталізували.

  Коли поліцейські прийшла додому до дитини, її тітка була нетверезою. Свої дії стосовно опікуваної вона чітко пояснити не змогла, тому проти жінки поліцейські склали протокол за ст. 184 (Неналежне виконання обов’язків з виховання дітей батьками або особами, що їх замінюють) КУпАП.

  14-річну дівчину вилучили із сім’ї через загрозу її здоров’ю та життю. Також поліція ініціює позбавлення жінки статусу опікуна. Окрім адміністративної, їй загрожує ще й кримінальна відповідальність.

  Відкрито кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України, встановлюються усі обставини події. 

  Нагадаємо, раніше повідомлялося, що побита Діана з дитинства має інвалідність. Її батьки померли два роки тому, дівчинку взяла до себе сім'я дядька.  

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework