Посеред тижня в Житомирі відключать водопостачання

  12 березня, у Житомирі повністю перекриють водопостачання. Води в кранах житомирян не буде через масштабні роботи із заміни запірної арматури.

   Про це попереджає КП "Житомирводоканал".

  «Проведення робіт зумовлене необхідністю заміни засувок, які вийшли з ладу. Заблокованість засувок призводить до того, що вода не рухається під необхідним тиском, унаслідок чого мешканці центральної частини міста відчувають дискомфорт. Водночас 8 несправних засувок не виконують свою функцію, а відтак через їх несправність ми не можемо виконати роботи із перекладки аварійних ділянок трубопроводів на перехресті вул. Небесної Сотні - вул. Лесі Українки та вул. Хлібна, 38 ― йдеться в повідомленні.

  Щоб вирішити ці проблеми, працівники водоканалу 12 березня замінять 8 засувок за такими адресами: вул. Хлібна, 30, вул. Івана Мазепи, 139, перехрестях вулиць Домбровського — Небесної Сотні, Степана Бандери — Небесної Сотні, Степана Бандери — Хлібної, Домбровського — Хлібної, Івана Мазепи — Домбровського.

  Унаслідок проведення робіт з 00:01 до 19:00, у Житомирі буде відсутнє водопостачання.

  Після проведення робіт деякий час із кранів може текти брудна вода, у зв’язку із тим, що ми проводитимемо промивання мереж. Просимо поставитися до проведення вказаних заходів із розумінням.

kk06032036 1

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 06/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework