Поки поліція розшукувала 9-річного хлопчика ― він спав у собачій буді

  У Черняхівському районі поліцейські і громада знайшли розшукуваного хлопчика у собачій будці.

  Поки рідні і поліція по всіх усюдах шукали 9-річного жителя одного із сіл району, хлопчик спав у будці для свійського пса. Правоохоронці закликають батьків знаходити спільну мову і компроміси у спілкуванні з дітьми.

  Увечері 4 березня до Черняхівського відділення поліції звернулась схвильована жителька одного із сіл району. Заявниця розповіла про зникнення її 9-річного онука.

  Працівники поліції негайно виїхали за вказаною жінкою адресою, де з її слів з’ясували обставини. Виявилось, бабуся наглядала за хлопчиком, який повернувся зі школи, і зробила зауваження щодо його тривалих ігор у мобільному телефоні. Потому жінка пішла у літню кухню готувати вечерю. Коли ж повернулась, дитини у будинку не було. Не відгукувався онук ніде в обійсті. Після самостійних невдалих пошуків, до яких приєдналась після повернення з роботи і мама хлопчика, було вирішено звернутись за допомогою правоохоронців.

  Уже за годину спільних з місцевою громадою розшукових заходів поліції дитину знайшли. Увесь цей час хитрун проспав у собачій будці. Свою витівку він пояснив образою на зауваження бабусі.

  У присутності рідних поліцейські поспілкувались з хлопчиком, роз’яснивши негативні наслідки подібних вчинків і можливі загрози.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Суббота, 07/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework