Капітан поліції Вікторія Жубро: від дільничного інспектора до керівника сектору превенції поліції Черняхівщини

  За неповних 7 років служби у правоохоронних органах ця тендітна молода жінка завоювала повагу та довіру місцевих жителів, колег та керівництва.

 

  Нині вона очолює підрозділ, визнаний найкращим на Житомирщині за результатами діяльності за 2019 рік.

  Житомирянка Вікторія Жубро розпочинала службу дільничним інспектором у Черняхівському районі, згодом стала старшим дільничним офіцером поліції. Віднедавна ж очолила сектор превенції Черняхівського відділення та нині організовує роботу не лише дільничних офіцерів, але й опікується питаннями дозвільної системи, ювенальної превенції та іншими, що стосуються запобігання та профілактики правопорушень.kd06032019 2

  - Я свідомо обрала професію, розуміла, що хочу працювати у державній структурі, а правоохоронна діяльність здавалася цікавою, незвичною і, водночас, серйозною, - розпочинає розповідь Вікторія. – Хоча я чітко не розуміла, що на мене чекає, адже не мала ні родичів, ні знайомих, які працювали б в органах внутрішніх справ і могли б розповісти про особливості роботи.

  Після успішного проходження відбору та навчання в училищі професійної підготовки, дівчина за розподілом потрапила на службу до Черняхівського району.

  - На той час я вже мала родину, з чоловіком виховували маленького сина. Але знала, що можу потрапити служити в будь-який район області та була до цього готова, адже рідні підтримували мене у всьому, - продовжує Вікторія. – Коли отримала направлення, не засмутилася: хоча давно живу в обласному центрі, сама родом з Черняхівщини. Це рідна земля - я тут працюю, знаю людей та все навкруги.

 

  Тож службу Вікторія розпочала на посаді дільничного інспектора. Зізнається, що їй пощастило з колективом з самого початку: старші колеги допомагали та навчали. Спочатку знайомилася з людьми, що проживають на її дільниці, разом з іншими працівниками виїздила на виклики, опрацьовувала звернення громадян тощо. А найчастіше дільничним доводиться стикатися з випадками домашнього насильства.

  - Буває всіляко: нетверезий та розлючений агресор може кидатися у бійку, намагатися завдати поранення, принизити словами. Але на моє особисте переконання майже завжди можна заспокоїти й переконати людину, просто потрібно говорити, і говорити, і говорити, врешті знайти компроміс, зробити, щоб людина тебе почула, - ділиться досвідом поліціянтка. - Мені це вдається, можливо, має значення те, що я – жінка. А загалом тема домашнього насильства для мене дуже чутлива – завжди намагаюся зробити все, щоб захистити постраждалих, особливо якщо в сім’ї є маленькі діти.kd06032019 3

  Наприкінці 2019 року Вікторія Жубро стала виконувати обов’язки начальника сектору превенції Черняхівського відділення поліції, нині ж уже офіційно призначена на посаду керівника. А за результатами діяльності поліції Житомирщини за 2019 рік її підрозділ зайняв І місце серед інших в області.

 

  - Це заслужена перемога нашого колективу. У нас немає випадкових людей. Всі працюють разом, підтримують та допомагають один одному, відповідально ставляться до виконання поставлених завдань, якісно виконують свою роботу. Тому вважаю цілком закономірним такий результат, - коментує начальник сектору превенції Вікторія Жубро.

  На питання чи є різниця у поліції між жінками та чоловіками відповідає, що всі рівні та жодних винятків немає. А головними рисами, які мають бути притаманні поліцейському називає чесність, відповідальність та вміння швидко приймати рішення.kd06032019 4

  - Ніколи не жалкувала про свій вибір, можу впевнено сказати, що професія поліцейського – це моє покликання, - зізнається Вікторія.

  Щодо планів на майбутнє, то капітан поліції не приховує: хоче здобути ще одну вищу освіту за фахом (перша – вчитель англійської мови), отримати підвищення по службі та не збирається зупинятися на досягнутому. Тож побажаємо їй успіхів!

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 06/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework