Діяльність норкової ферми під Житомиром зупинена остаточно – суд

  5 листопада минулого року у Житомирі суд ухвалив тимчасово закрити хутрову ферму у селі Сінгури Житомирського району.

    Власникам норкової ферми на Житомирщині не вдалося оскаржити рішення про її зупинення.

  Про це кореспонденту УНІАН  повідомив активіст Руслан Хоменко, який надав також відповідну ухвалу Сьомого адміністративного апеляційного суду м. Вінниці від 3 березня.

  «Апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Профуна» залишити без задоволення, а рішення Житомирського окружного адміністративного суду від 5 листопада 2019 року - без змін”, - сказано в ухвалі суду.

  Як повідомлялося, 5 листопада минулого року у Житомирі суд ухвалив тимчасово закрити хутрову ферму у селі Сінгури Житомирського району. Її закриття вимагали активісти та місцеві мешканці, оскільки вважали що норкова ферма забруднює навколишнє середовище, здійснюючи свою діяльність без відповідних дозволів. Екологи також переконані, що робота ферми шкодить довкіллю.

  Це заперечував власник ферми – іноземець, який відкрив її після заборони хутрового виробництва у його країні. Контролювати діяльність норкових ферм в Україні досить складно через те, що старі екологічні норми були скасовані, а нові ще не запроваджені.


Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework