Помста за що? Новій очільниці культури міста вночі спалили машину...

  7 березня вночі, біля третьої години, свідки бачили чоловіка, який облив чимось і підпалив машину нової начальниці управління культури Житомирської міської ради Ілони Колодій.

  Палій був явно не професіоналом в цій справі, адже свідки бачили, що у нього теж загорівся рукав куртки. Машина відновленню не підлягає, - пише zt.20minut.ua.

   Подія відбулася біля квартири, де живе Ілона Колодій, на вулиці Чуднівській.

  Крім помсти за професійну діяльність, зараз жодної версії немає. Нагадуємо, що Ілона Колодій тільки призначена на посаду. 5 лютого 2020 року розпорядженням №89 пані Ілону було призначено начальником управління культури Житомирської міської ради, проте з випробувальним терміном у 2 місяці на новому місці. Зазначимо, що на посаду жінку було призначено за конкурсом, з посадовим окладом згідно зі штатним розписом. Контроль за виконанням цього розпорядження буде виконувати заступниця мера Сухомлина – Марія Місюрова. 

photo 2020 03 07 13 30 381425

  За чутками в самій міській раді, саме після призначення Ілони Колодій на посаду почався великий «кіпеш» з боку секретаря міської ради Наталії Чиж, яка в будь-який спосіб забажала повернути собі контроль за сектором культури, адже, також за чутками, мала «свій інтерес» з цього. Наприклад, занадто велика кількість сіна на всіх святах в місті - ідея саме Наталії Чиж. До того ж,  всупереч логіці, Наталію Чиж знову було призначено головою оргкомітету з проведення Великодня в Житомирі. Таким чином, у більшості учасників нашого ранкового бліц-опитування, все зводиться до бізнес-розбірок, адже поява Ілони Колодій поламала деякі попередні схеми постачання послуг та організації свят в Житомирській міській раді.

  Чекаємо на коментар представників поліції та просимо свідків події допомогти слідству. Але те, що це не випадкове хуліганство, сумніві не викликає… Давно в нашому місті не палили машини через бізнес-розбірки в міській раді.

Переглянути цей допис в Instagram

На Чуднівській 106-108 вночі спалили два автомобілі (СВАЙПАЙ)?Один належить начальниці управління культури міськради Ілоні Колодій ? • «Біля 5-ої години ранку бачили чоловіка, який облив, підпалив машину (разом з рукавом куртки) та втік»❗ ? Крім помсти за професійну діяльність, зараз жодної версії немає... RUMORS: Ілона Колодій призначена на посаду за конкурсом 5 лютого 2020. Після чого почався «кіпіш» з боку секретаря міської ради Наталії Чиж, яка втратила вільний доступ до реалізації «свого бізнесу» на організації свят!) • ? Чекаємо на коментар представників поліції та шукаємо свідків події❗ • #житомир #житомирблог #житомирграм #бридкийжитомир #житомиронлайн #житомирськаміськарада #zhitomircity #zhitomirinfo #житомирлюди #zhytomyr #zhitomironline #zhytomyrinsta #zhytomyrgram #zhytomyrphoto #zhytomyrgirl

Допис, поширений Житомир Бридкий (@brr_zhytomyr)

 Руслан Мороз

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework