«Мрії стають реальністю, якщо над цим працювати…» - поліцейська Малинського підрозділу охорони Людмила Дорощук

  28-річна дівчина одну із своїх мрій втілила у життя, успішно пройшовши усі випробування та етапи для отримання фаху правоохоронця. Більше того, сьогодні сержант поліції, яка є єдиною жінкою у відділенні взводу охорони об’єктів та публічної безпеки, - одна з найуспішніших у Малинському підрозділі Управління поліції охорони.  

  Думка про можливу майбутню професію у дівчини з’явилась ще у початкових класах. Звісно, розуміння серйозності та відповідальності цього фаху прийшло набагато пізніше. А от дотепер пам’ятає, як до них у першому-другому класі приходили люди у формі і розповідали про безпеку, правила дорожнього руху, давали настанови та поради.

  - Чомусь я щоразу уявляла себе в такій ролі, - сміється  Людмила. – І була впевнена, що одного разу таки зайду у клас в однострої.

  Але шлях до мрії все ж був тривалим. Після школи дівчина отримала професію  кравчині, та майже відразу зрозуміла, що ця справа їй не до душі.

  - А без інтересу, без задоволення від зробленого гарно працювати важко. Тому вирішила усе змінити і не зраджувати мрії, - розповідає дівчина. – Я завжди була активною, займалась спортом, напевно, ці якості й допомогли пройти усі наступні етапи відбору тоді ще до міліції.

  Такою Людмилу й нині знають колеги – рішучою, наполегливою, життєрадісною та небайдужою до чужої біди. Після завершення навчання у Житомирському училищі професійної підготовки працівників міліції дівчина півроку працювала помічником дільничного у Житомирському міському відділі, а згодом повернулась до рідного Малина, отримавши призначення до районного підрозділу Управління поліції охорони.

  Нові колектив та обов’язки, особливості забезпечення громадського порядку, щоденне спілкування із значною кількістю людей – такий вир подій захопив її життя.

  Людмила Дорощук  стала поліцейською взводу охорони об’єктів та публічної безпеки. І хоч вона єдина жінка в колективі, повагу колег заслужила професійними вміннями та знаннями. Дівчина відповідально несе службу по охороні фабрики банкнотного паперу та здійснює пропускний режим на підприємстві.

  А оцінюючи уже зроблене, вона з упевненістю  стверджує, що зробила правильний вибір  і ні про що не шкодує. Окрім того, планує зростати  у професії і для цього нещодавно закінчила навчання  у Національній  Академії внутрішніх справ.

  - Людмила Дорощук, працюючи у підрозділі охорони, проявила себе як відповідальна, сумлінна та наполеглива. У неї є чудова риса, якою вона керується, – це небайдужість до людей, вміння вислухати кожного та бажання допомогти, – зазначив керівник Управління поліції охорони в Житомирській області Ігор Товкач.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 10/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework