На Житомирщині селянин спочатку вбив собаку, а потім сусіда. ФОТО

   Поліцейські слідчо-оперативної групи Коростишівського відділу встановили, що у дворі будинку лежить тіло 48-річного власника домогосподарства. На тілі чоловіка були виявлені численні колото-різані рани грудей та спини.

 

  Під час подальшої роботи над розкриттям вбивства правоохоронці з’ясували, що вказана оселя має кількох господарів, оскільки поділена на частини, та спільний двір. У ході перевірки інших жителів домогосподарства розшуківці запідозрили причетність до злочину 32-річного сусіда загиблого. Молодик уже потрапляв у поле зору поліції через причетність до незаконного обігу наркотиків. Утім за місцем проживання чоловіка не було, хоче незадовго до події його бачили у дворі.kd11032009 3

  - Ми розпочали відпрацювання міста і виявили молодика поблизу одного з нічних торгівельних закладів. Він розпивав спиртне і появі наших розшуківців геть не зрадів, - розповів начальник Коростишівського відділу поліції Дмитро Гаращенко.

  Молодика затримали та доставили до відділу поліції.kd11032009 2

  Відтак попередньо встановлено, що підозрюваний приблизно у дворі будинку, де проживає, бив ножем собаку. У цей момент додому повернувся його 48-річний сусід, який зробив чоловіку зауваження щодо його дій. Натомість той відреагував на слова агресивно та накинувся на нього. Отримані тілесні ушкодження стали для чоловіка смертельними.

  Нині відносно підозрюваного за клопотанням слідчих обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

magnolia-tv.com на матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 11/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework