На Житомирщині з'явився перший учасник програми Доступний кредит

  Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%» запрацювала на Житомирщині: у Житомирській філії «Ощадбанку» 5 березня оформили перший доступний кредит під 7% для підприємця.

   Компанія «Поле Трейд Сервіс» отримала можливість — кредитні кошти під 7% для розвитку свого бізнесу. Це товариство займається технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів, переважно сільськогосподарського призначення ― передає traktorist.ua.

  У Житомирській філії дирекції «Ощадбанку» відмічають, що це перший кредит за ініційованою програмою Президента України, який видала філія. Проте вже завтра мають підписувати документи на оформлення нових «Доступних кредитів 5-7-9%». Наразі у філії вже є близько 150 заявок саме на цю державну програму.

  Під час підписання договору був присутній заступник голови ОДА Віктор Градівський, який зазначив, що рік тому ніхто не вірив, що будуть можливими кредити для бізнесу під такі відсотки.

  «Ми зробимо все, аби кожен мав доступ до таких кредитів. Наразі долучилися до програми вже чотири державні банки, будемо працювати над розширенням банківських партнерів»,  ―Віктор Градівський - заступник голови ОДА

  «Поле Трейд Сервіс» отримало кредит під 7% загальною сумою понад 1 млн грн на придбання двох автомобілів та сервісного обладнання для майстерні.

  «Ми працюємо вже рік і три дні. За цей час здійснили сервісне обслуговування вже 40 клієнтів з парком орієнтовно в 100 одиниць. Прагнемо до розвитку бізнесу, створюємо нові робочі місця. Проводимо навчання наших працівників. Адже сучасний трактор має багато електроніки, що допомагає зняти навантаженість з водія транспорту, проте потребує правильного обслуговування та ремонту»,  ― Микола Петренко - директор товариства «Поле Трейд Сервіс»

  Фото: zhitomir.info

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 11/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework