Через загрозу коронавірусу у Житомирі запровадили карантин

  Житомирі від сьогодні, 12-го березня до 3-го квітня через можливе поширення коронавірусної інфекції припиняють навчальний процес у всіх загальноосвітніх, музичних, спортивних школах, а також у позашкільних та дошкільних навчальних закладах і ПТУ.

  Таке рішення ухвалили 11-го березня, на позачерговому засіданні виконкому Житомирської міськради.

  Окрім того, рішенням виконкому у цей період обмежать роботу (до 22-гої години) цілодобових розважальних центрів та припинять роботу кінотеатрів та театрів. Масові спортивні заходи проводитимуть без глядачів.

  У Житомирі також дезинфікують міський транспорт, у тому числі маршрутки приватних перевізників.

  На засіданні виконкому рекомендували ухвалити звернення до релігійних громад, у якому закликали обмежити проведення богослужінь за великої кількості людей.

  Нагадаємо, на засідання уряду сьогодні запровадили загальнодержавний карантин, аби не допустити масового поширення коронавірусу.

  Житомирський міський голова: Сергій Сухомлин: "Рішенням виконкому, за рекомендацією національної поліції, обмежили режим роботи цілодобових розважальних закладів, тому що важко контролювати кількість людей в цих закладах. І другий момент: якщо діти ідуть на карантин, то зрозуміло, якщо не обмежити розважальні зони в торгівельних центрах, інші розважальні зони, то всі ці діти будуть якраз в цих розважальних зонах. Сенсу з цього рішення тоді не буде, тому ми і обмежили роботу цих закладів".

Автор Дмитро Поліщук

Камера Ігор Грач

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework