×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі затримали пасажира таксі із опієм у кармані

Спецпризначенні та інспектори ДАІ, які працюють у складі спільного патрульного наряду, затримали 30-річного жителя Житомирського району.

У чоловіка під час зовнішнього огляду було виявлено три шприци, заповнені наркотичною речовиною.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Серед спеціальних заходів міліції по забезпеченню правопорядку в регіоні - посилення контролю за транзитним переміщенням транспортних засобів. Відтак на в’їздах-виїздах з м. Житомира нині працюють спільні патрульні наряди, основним завданням яких є протидія незаконному обігу зброї та боєприпасів, виявлення і припинення інших правопорушень.

Під час чергового патрулювання на вул. Жуйка правоохоронці зупинили автомобіль таксі та попросили водія і пасажира вийти з авто. Останній явно нервував і намагався уникнути всілякого спілкування. Причина з’ясувалась під час зовнішнього огляду: у куртці чоловіка було приховано кілька шприців з рідиною темного кольору.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського МВ УМВС, працівники якої зафіксували виявлене правопорушення. У присутності понятих затриманий дістав із-за підкладки верхнього одягу заборонену речовину.

За його словами, придбав «ширку» для власного вжитку у незнайомця і збирався повернутись додому.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Триває встановлення всіх обставин. Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Чоловікові за незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту може загрожувати покарання у вигляді як штрафу, так і позбавлення волі до 3 років.

n 0302152748

n 0302152748

n 0302152748

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework