Житомирянка Наталія Бордюг проміняла вчителювання на оформлення домашнього інтер’єру

  Житомирянка Наталія Бордюг виготовляє нічні світильники для оформлення домашнього інтер’єру.

 

  За фахом вона – філогогиня. Суспільному Житомир жінка розповіла, що задля улюбленої справи залишила роботу вчительки початкових класів. А займатися виготовленням предметів домашнього інтер'єру розпочала після декретної відпустки.

  Наталія Бордюг: "Ось я шліфую внутрішні торці світильника. Для того, щоб на дотик він був гладкий і приємний. Наприклад, світильник "Слоненя".

kd13032005 2

  Коли його мама і дитина візьмуть до рук, він повинен бути на дотик приємним. До того ж він зручний у користуванні. Він включається завдяки сенсорній кнопці. І від того, як ми на неї натискаємо , світло може регулюватися".

  Майстриня також розповіла, що сам світильник - дерев’яний. Складається з 4-ох частин. Кожна з них шліфується, потім – фарбується, склеюється. Потім, вставляються світлодіоди, регулятор яскравості.

kd13032005 3

  За словами Наталії Бордюг, вона три роки працювала вчителькою. А потім зрозуміла, це не її. А підтвердило цю думку народження донечки Марії. "Коли вона народилася, я почала шукати для неї у кімнату якийсь нічний світильник. І не хотілося купувати фабричний, тому що не відомо , з якого матеріалу він зроблений й наскільки екологічно чистий. До того ж більша частина з них виготовляється з пластмаси, вона з часом плавиться", - розповіла Наталія Бордюг.

  Житомирянка Наталія Бордюг проміняла вчителювання на оформлення домашнього інтер’єру
Житомирянка Наталія Бордюг проміняла вчителювання на оформлення домашнього інтер’єру

  "А ось такий нічник – він безпечний для використання. До того ж – я знаю з якого матеріалу він виготовлений. І дизайн я розробляю сама.

  Ось, наприклад, акриловий світильник.

kd13032005 4

  Візерунок для нього я вигадую і малюю сама. Спочатку на папері, згодом, завдяки комп’ютерній графічній програмі, переношу його на екран монітору і вже клопітливо працюю над кожною крапкою, лінією, перетворюючи її у дугу. На перший погляд, така праця може показатися нудною, але, я люблю таке робити. Тобто – це моє хобі", - сказала майстриня-різбярка.

kd13032005 5

  Наталія Бордюг: " І взагалі, чому дітям потрібні нічні світильники? Вони бояться темряви. У темній кімнаті їх бурхлива фантазія викликах страх. І саме світло від таких витворів допоможуть їм розвіяти страхи.

  Тобто на даний момент моя мрія здійснилася. А саме – я займаюся улюбленою справою".kd13032005 6

 Автор сюжету Антоніна Тугас

Камера Віктор Підвисоцький

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 13/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework