В обласній лікарні реконструюють приймально-діагностичне відділення

  Голова обласної ради Володимир Ширма 11 березня оглянув хід робіт з реконструкції приймально-діагностичного відділення Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.

    Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної ради.

  «Необхідність реконструкції цього відділення зумовлена сучасними вимогами до медичного закладу третинного рівня яким і є обласна лікарня. Вартість усіх робіт разом із необхідним обладнанням та меблями згідно проєктно-кошторисної документації складає майже 14 млн гривень»,  - зазначив у ході візиту Володимир Ширма.

  Як поінформував генеральний директор обласної лікарні Богдан Леськів, оновлене відділення складатиметься з двох підрозділів. Перший підрозділ надаватиме невідкладну медичну допомогу, буде розрахований на 4 реанімаційні ліжка та буде забезпечений необхідним персоналом.

  «В місяць ми маємо 7-8 випадків, коли людину реанімують, фактично повертають з того світу. І ці процедури потрібно робити тут і зараз в приймальному відділенні, щоб встигнути її врятувати»,- розповідає Богдан Леськів.

  Другий підрозділ – для пацієнтів, які будуть госпіталізовані на планове лікування.

  Також у відділенні передбачено свій власний «банк крові» та «експрес-лабораторію». Сюди буде закуплено пересувний рентгенапарат, портативний УЗД апарат, фіброгастроскоп, фібробронхоскоп та інше обладання.

  Також відділення буде облаштовано двома критими під’їздами, які захистять складного пацієнта від несприятливих погодних умов.

  Зазначимо, що щоденно через це відділення проходить близько 150 пацієнтів. Приймально - діагностичне відділення працює цілодобово, сім днів на тиждень.

kk12032056 2

kk12032056 3

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework