Шокуючі деталі кривавих злочинів на Житомирщині

  Стали відомі деталі шокуючих злочинів, що відбулдись під час святкування Різдва на Бердичівщині.  

  06.01.2020 приблизно о 07 год. 50 хв. громадянин Б., знаходячись за місцем свого проживання, під час сварки, яка виникла на ґрунті раніше сформованих неприязних відносин, зі своєю тіткою, діючи умисно, з метою заподіяння останній тілесних ушкоджень, наніс потерпілій близько 5 ударів кулаком лівої руки в праву частину обличчя.
  Далі злочинець тримаючи тітку за волосся та одяг, звалив її на підлогу, та наніс останній кілька ударів правою ногою в область голови.

  В результаті своїх злочинних дій громадянин Б. заподіяв тітці тілесні ушкодження у вигляді крововиливів на повіках правого ока, обох губах, на слизових обох губ, на правій щоці, на передній поверхні правої вушної раковини, на внутрішній поверхні четвертого пальця лівої кисті.

  07.01.2020 відомості про вчинення вказаного кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Та поки поліціянти вносили відомості, 08.01.2020 приблизно о 17 год. Громадянин Б., який знаходився в стані алкогольного сп`яніння та перебував в гостях у знайомого, на ґрунті особистих неприязних відносин, виник злочинний умисел направлений на умисне вбивство.

  З цією метою, реалізуючи свій злочинний намір, направлений на умисне протиправне позбавлення життя знайомого, громадянин Б. взяв зі столу кухонний ніж та утримуючи його у правій руці, умисно наніс потерпілому чотири удари клинком ножа у місця розташування життєво-важливих органів в грудну клітку і таким чином умисно вбив його.

  Смерть людини настала внаслідок проникаючих колото-різаних ран грудної клітки з пошкодженням серця і легень та гострої крововтрати.

  09.01.2020 відомості про вчинення вказаного кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Але в той же день 09.01.2020 близько 13 год., громадянин Б., будучи особою, що раніше вчинила умисне вбивство, прийшов до домоволодіння сусідки, щоб колядувати. В зв`язку з тим, що сусідка не дозволила колядувати, громадяни Б., на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, вирішив умисно вбити останню.

  Реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на умисне протиправне заподіяння смерті сусідці, громадяни Б. зайшов до літньої кухні, де на той час перебувала потерпіла. Після чого він ставши позаду сусідки, обхопив її лівою рукою за шию закриваючи рота, а правою рукою взяв зі столу кухонний ніж та утримуючи його у цій же руці, умисно наніс потерпілій близько п`яти ударів клинком ножа у місця розташування життєво-важливих органів в грудну клітку.

  У результаті своїх умисних злочинних дій громадянин Б. заподіяв потерпілій сусідці тілесні ушкодження у вигляді подряпин на правій щоці та в середній третині правого плеча, які відносяться до легких тілесних ушкоджень.

  Однак громадянин Б. не зміг довести свій злочинний умисел до кінця з причин, що не залежали від його волі, так як потерпіла вкусила його за палець, а клинок вказаного ножа не зміг проткнути міцну тканину піджака, в який була одягнена потерпіла, від чого клинок зігнувся.

  Поліція готовить матеріали «кровавого Різдва» до передачі до Бердичівського суду, який встановить винуватість підозрюваного.

Валентин Бортник, berdichev.biz

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 13/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework