У ДТП загинув 24-річний боєць 30-ї бригади Дмитро Бортнік

   14 березня підступна смерть забрала життя Дмитра Бортніка, під час дорожньо-транспортної пригоди. Він пішов на злеті життя, не долюбивши, не реалізувавши всі свої задуми. Йому було лише 24 роки!

   Про це повідомляє пресслужба 30 ОМБр

  Він любив життя, і воно відповідало йому щирою взаємністю: у нього залишилась кохана дружина, люблячі батьки та брат, товариші по службі, вірні друзі.

  Старший лейтенант Бортнік Дмитро Анатолійович, народився 29 квітня 1995 року в смт. Чуднів, Житомирської області. В 2016 році закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Тоді ж прийшов служити в 30-ту окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького. З 2016 року воював на передових позиціях на сході України. Займав посади командира взводу, роти, а згодом прийняв посаду заступника начальника штабу одного з механізованих батальйонів.

  Допомагав усім, хто потребував. Життєлюб за натурою, він вносив у життя військового колективу струмінь енергії, позитиву. Чиста та відкрита душа. Його любили та поважали.

  Командування та особовий склад 30 ОМБр ім. князя Костянтина Острозького глибоко співчувають дружині, батькам, рідним, друзям, знайомим, побратимам Дмитра.

  Старший лейтенант Бортнік Дмитро Анатолійович назавжди залишиться в наших серцях!

  Нехай земля буде пухом і вічний спокій його душі! Вічна пам’ять!

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 16/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework