Василь Мазур, маючи величезний потенціал, не розвиває космічну галузь у Бердичеві?

  Нардеп Богдан Кицак у Дніпрі розвиває космічну галузь. Про це нардеп повідомив на своєї сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

  У той час, коли в Україні введено карантин, простий нардеп з Бердичева, ризикуючи життям, їде у Дніпро і сидить за столом разом з фахівцями, обговорюючи проблеми розвитку космонавтики в Україні.

kd16032001 3

  Як відомо, до обрання нардепом Богдан Кицак працював вчителем історії в Бердичівському педагогічному коледжі. І вже через пів року роботи у Верховній Раді володіє інформацією та знаннями про розвиток космічної галузі в Україні, знає як її розвивати і що робити.

  Вірогідно, у педколеджі Бердичева ще є фахівці з космонавтики, потенціал яких міська влада ніяк не використовує на благо соціально-економічного розвитку нашого міста. Приклад космічної ефективності Богдана Кицака повинен надихнути владу нашого міста на використання знань вчителів педагогічного коледжу для розвитку космічної галузі саме в Бердичеві.

  Більш того, якщо брати до уваги, що Богдан Кицак був не самим кращим вчителем у коледжі, у місцевого самоврядування є всі можливості залучити кращих і створити на базі педколеджу Інститут масової космонавтики та відбудовувати космічну галузь на Житомирщині.

  Погано, що міський голова Бердичева Василь Мазур не мислить масштабною матрицею Всесвіту, як Богдан Кицак, і не розуміє, що сфера космосу зобов’язана при грамотній стратегії стати локомотивом української економіки, адже синергетичний ефект є дуже великим.

  Як каже Богдан Кицак, горизонт планування для розвитку галузі складає від 10 років, що є більше, ніж діяльність середньостатистичного чиновника. Це передбачає складання конкурентної стратегії розвитку і обрання правильних пріорітетів.
  Питання менеджменту на державних підприємствах є надзвичайно гострою проблемою, що свідчить про готовність до роботи в умовах глобалізації та конкуренційної боротьби.
  Роль держави у функціонуванні даної сфери зводиться до драйвера, що забезпечить відповідні темпи розвитку.

 kd16032001 2 

 І все! Після ціх слів відомого у Галактиці бердичівлянина Богдана Кицака космічна галузь запрацює у Дніпрі, а Бердичів так і залишиться на обочині Всесвіту.

  Обговорити цю новину у Facebook на сторінці Підслухано в Бердичеві. Встановлено…

Валентин Бортник, berdichev.biz

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 16/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework