В Новограді двоє молодиків ледь не до смерті забили 59-річного чоловіка

  6 березня до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні з травмами голови та грудної клітини потрапив 59-річний житель м. Новограда-Волинського.

  Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловікові нанесли двоє жителів райцентру. 12 березня їм оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Триває слідство.

  Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

  За словами дружини травмованого, увечері 6 березня, повернувшись додому, вона застала свого чоловіка у тяжкому стані з видимими тілесними ушкодженнями. Його негайно доставили до обласної клінічної лікарні у м. Житомирі. Медики діагностували у 59-річного чоловіка черепно-мозкову травму, забої та гематоми голови і тулуба.

  Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Поліцейські розпочали заходи по встановленню осіб, причетних до правопорушення.

  У результаті з’ясували, що пізно увечері 5 березня 20-річний житель м. Новограда-Волинського за місцем свого проживання вживав спиртне разом із потерпілим та своїм 19-річним товаришем. Тоді між парубками та чоловіком виник конфлікт, у ході якого вони його побили. Молодики визнали свою провину. 12 березня слідчі повідомили їм про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Нині триває подальше досудове розслідування.

  Відповідно до чинного законодавства обом молодикам може загрожувати від 7 до 10 років позбавлення волі.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 16/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework