Голова Житомирської ОДА вимагає притягнути до відповідальності блогерів, які прикинулися ймовірними жертвами коронавірусу

  Про це на власній Фейсбук-сторінці написав голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

 

  «У важкий для області час знаходяться люди, які безсоромно перешкоджають роботі лікарів

  Двоє осіб, 1990 і 1994 року народження, звернулися до центру ПМСД Коростенської міської ради із скаргою про невідкладну допомогу. Вони заявили, що нібито мають підвищену температуру та перебували закордоном з 5 по 12 березня, в Італії.

  Бригада швидкої допомоги відразу зреагувала на цей виклик, прибувши до уявних хворих в повному захисному комплекті від коронавірусної інфекції. Перевіривши сатурацію, їх було доставлено до інфекційного відділення.

  У інфекційному боксі було проведено швидкий тест на виявлення коронавірусу. Результат виявився негативним, але наразі відомо, що хвороба виявляється тільки на 4-5 добу. Коли лікар зайшла до боксу та розпочала процедуру анамнезу, тобто отриманні інформації про хворого та його недуги, вони зізналися, що виявилися блогерами та знімають процес отримання медичної допомоги.

  Головний лікар лікарні Микола Ходаківський вже викликав поліцію для зафіксування правопорушення.

  Я вимагатиму, щоб ці жартівники компенсували вартість даремно витраченого комплекту індивідуального захисту і виїзд медичної бригади та були притягнуті до адміністративної відповідальності!», — зазначає Віталій Бунечко.

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Среда, 18/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework