У Житомирі через карантин знизився попит на оформлення закордонних паспортів. ВІДЕО

  Управління державної міграційної служби в Житомирській області через запровадження в Україні карантинних заходів працює у штатному режимі.

  Сервісна служба, як і раніше, продовжує надавати адміністративні послуги з оформлення закордонних паспортів.

  Про це розповів заступник керівника управління Сергій Сарата. Натомість, за його словами, кількість охочих оформити закордонний паспорт у березні поменшало.

  Житомирянка Олександра Стукал звернулася до сервісного центру міграційної служби у Житомирі, аби отримати новий закордонний паспорт. Жінка розповіла, що вона студентка одного із вищих навчальних закладів Польщі, і новий документ їй потрібний для поїздок на навчання.

  Олександра Стукало: "Термін його закінчується. Ми маємо місяць карантину. І маю вільний час, аби зробити закордонний паспорт".

  Головний спеціаліст управління Марина Ялівко: "Зараз будемо знімати біометричні дані. Будемо знімати відбитки пальців. Я протру веріфікатор. Все щоб, було стерильно і чистенько. Будемо готуватися. Вказівний палець на сканері тримаємо".

  Громадянин Молдови Ігор Мунтян до міграційної служби прийшов разом з дружиною.

  "Я сьогодні приїхав, аби продовжити посвідку. Дали усю інформацію, за якою я звернувся. Я задоволений", - розповів Ігор Мунтян.

  За словами Сергія Сарати, документ для виїзду за кордон можна зробити дистанційно.

  "Безпосередньо не приходячи до міграційної служби можна отримати консультативну допомогу. Перелік документів, які стосуються оформлення надання послуги, а також велика кількість інформації розміщена на сайті, що не зобов’язує громадянина звертатися безпосередньо. І чи це нагальна проблема, потрібна зараз чи можна перенести до квітня", - сказав Сергій Сарата.

  Він також розповів, що за 15 днів березня закордонний паспорт виявили бажання отримати на 500 громадян менше, ніж за такий самий період у лютому.

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA: Житомир.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

  

Последнее изменение Среда, 18/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework