На Житомирщині під час пожежі чоловік отримав опіки

  15 березня о 03:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній літній кухні, що в с. Кошелівка Пулинського району.

 

  Про це рятувальників сповістив господар домогосподарства. Літня кухня, в якій сталось загоряння, була облаштована під лазню. Ввечері попарившись, господар вийшов з неї до свого житлового будинку, а через деякий час помітив, що будівля горить.

  По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено дах літньої кухні по всій площі. Господар домогосподарства намагався самотужки гасити полум’я до приїзду вогнеборців. Він встиг винести з приміщення газовий балон. Перебуваючи у шоковому стані, він навіть не помітив, що отримав опіки рук.

  Силами бійців ДСНС о 03:40 пожежу локалізовано, а о 05:25 ліквідовано. Вогонь устиг знищити літню кухню. Подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили.

  Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 4 чоловіки особового складу на 1 пожежному автомобілі. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.kd17032021 2

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 19/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework