У Житомир закуплять прилад для швидкої діагностики COVID-19. ВІДЕО

  У Житомир закуплять прилад для швидкого тестування проб на коронавірус. Завдяки такому апарату буде можливість за 40 хв отримувати результати аналізів.

 

 Про це на брифінгу повідомив голова облдержадміністрації Віталій Бунечко.

 

  Віталій Бунечко, голова Житомирської облдержадміністрації: "На даний момент перевіряються троє людей на зараження короно вірусом. Були виділені додаткові кошти для придбання апарату швидкого тестування на короно вірус це дасть нам можливість за 40 хвилин отримувати результати. Від завтра ми рекомендуємо перевізникам зняти між обласні, міжміські та при міські маршрути. Крім того рекомендуємо закрити всі заклади харчування, перукарні. Наша основна задача - не дати поширення короно вірусу. Від сьогодні буде підписано розпорядження голови облдержадміністрації щодо переведення працівників адміністрації на дистанційну форму роботи. Рекомендуємо й іншим керівникам підприємств зробити такий крок».

  Микола Суслик, начальник обласного управління охорони здоров’я: "В лікувальних закладах, де велике скупчення людей, ми припиняємо роботу, щоб вся планова допомога була відтермінована а в лікувальних закладах надавалася тільки ургентна допомога".

  Віталій Бунечко, голова облдержадміністрації: "Від завтра на всіх пунктах виїзду з Радомишля чергуватиме поліція разом з медиками і мірятиме у всіх температуру".

  Посадовці повідомили, коли з’явиться апарат для проведення швидких тестів в області.

  Микола Суслик, начальник обласного управління охорони здоров’я: "Постачальники обіцяють поставити апарат за три тижні і тестування буде безкоштовне. З резервного фонду виділяються кошти і на самі тести. Перша партія 240 тестів і один тест коштує 45 у.є. а це більше тисячі гривень і для багатьох наших громадян це дорого вартісне тому тестування будемо проводити безкоштовно".

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 19/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework