Бердичівська лікарня замовила два апарати штучної вентиляції легень. ВІДЕО

  1 млн. 300 тис. додаткових грошей виділяє місто лікарні для придбання засобів індивідуального захисту, дезинфікуючих, а також купівлю двох (ще недавно мова йшла про одного) апарату штучної вентиляції легень.

 

  Через два тижні очікують доставку замовлених 150 експрес-тестів. Та, все ж, сподіваючись і на підтримку держави, лікарня має й самостійно бути готовою до прийому хворих із підозрою на вірусну інфекцію із ускладненнями. На засіданні виконавчого комітету головний лікар Лариса Бабікова інформувала, що із районом, сільськими ОТГ ведуться переговори, вибудовується спільний алгоритм дій на випадок госпіталізації хворих із підозрою на коронавірус, адже, якщо недавно мова велась про дві визначені лікарні в області – то сьогодні є інша постанова.

  У міській лікарні нині встановлено ряд заборон, зокрема, на відвідування хворих у стаціонарах; відмінено планові хірургічні втручання, роботу денного стаціонару закрили. Проблемою, зі слів головного лікаря, лишаються черги до ренггенкабінету.

  Лікарня має 3 тис. масок, потреба ще в 10 тис. – їх чекають із держрезерву, 230 захисних костюмів лікарям відділень придбали, є по сотні распіраторів і окулярів – усього цього замовили іще. Якщо раніше маски для відвідувачів лікарні довіряли й лишали при вході до відділень, то нині й над цим задумались: були причини!

  Репортаж Олени Лук'янюк і Дмитра Піньківського

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 19/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework