У Бердичеві зняли на відео, як водій дезінфікує маршрутку. ВІДЕО

  Ще у понеділок заступник міського голови з питань ЖКГ, містобудування та архітектури Сергій Онофрійчук зазначав, що обов’язкові заходи по дезінфекції маршруток не виконуються.

  Хоча, як було сказано, про це у проекті рішення комісії з ТЕБ та НС вказали ще до введення офіційно карантинних обмежень у місті – передає rio-berdychiv.info.

  Але на нараді представники перевізників аргументували невиконання заходів з дезінфекції транспорту тим, що не мають для цього спеціальних засобів. Міська влада, нагадаємо, вказала на відповідальність за незабезпечення санітарних норм – адміністративну і навіть кримінальну.

  Стверджувати, що після цього усі маршрутки проходять дезінфекцію, ми не можемо, але про два випадки все ж зазначимо. Зранку колега по роботі, якій довелося у силу обставин скористатися маршруткою, зазначила, що коли зайшла до салону «шістки», до відчула запах хлору, а отже першою в голові промайнула думка, що все ж транспорт миють і дезінфікують.

  Проте найбільше вразило відео, яке у соціальній мережі Фейсбук у групі Підслухано в ОТГ Гришківці виставив користувач Валентин Гвоздецький. На відео водій, якого усі називають Василь Іванович, маршрутки №15 власноруч протирає дезінфектором усі перила, ручки сидінь та люків, обприскує стелю. Це ж відео трохи більше, ніж за годину, набрало 75 вподобань, а коментарі вибухнули подякою, побажанням здоров’я водію і його родині та закликами, щоб усі так само робили.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 19/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework