На Житомирщині достатньо препаратів для лікування ускладнень від коронавірусу. ВІДЕО

  Також по кожному випадку із захворюванням на коронавірус пацієнтів будуть моніторити окремо, розповідає виконавчий директор благодійної організації "Лікарняна каса Житомирської області" Володимир Мишківський.

  Володимир Мишківський: "Так ми щоденно знатимемо про стан пацієнтів. Лікар-екперт зможе спостерігати за перебігом захворювання і визначати, які ще медичні препарати потрібно додати у лікування. Це дозволить нам оперативно приймати рішення. Окрім того, ми маємо договори з аптечними закладами на території кожного регіону, що дозволить нам швидко доставляти необхідні пацієнту ліки, не чекаючи централізованих поставок".

  Медичний директор Житомирської лікарні №2 Віктор Помирляну каже, що на теперішній час "Лікарняна каса" забезпечила їх препаратами для лікування наслідків коронавірусу та пневмоній:

  Віктор Помирляну : "Також ми маємо міську програму, яка забезпечує медикаментами на першу добу перебування. Зараз виділені кошти з міського бюджету для лікування можливих ускладнень пацієнтів, яких госпіталізують в стаціонар із захворюванням на коронавірус".

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA: Житомир.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 20/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework