У житомирській міській школі №17 записали перший відеоурок. ВІДЕО

  Перший відеоурок з образотворчого мистецтва для дистанційного навчання записали 19-го березня, у житомирській міській школі №17.

  За словами вчительки образотворчого мистецтва Катерини Стратюк, урок розпочався з першої теоретичної частини для учнів 7-мих класів.

  Катерина Стратюк: "Цей відеоурок – цінний, оскільки інформація на нашу тему - загальна і тестова. Але самого виконання чи ідеї, як його зробити, ніде немає".

  За словами Катерини Стратюк, найважливішою є практична частина уроку. "Зрозумійте, коли ти викладаєш урок в класі і у тебе є учні, то від дітей є віддача моментальна. А тут ти говориш в порожній простір, Складно, але до цього можна звикнути. І сенс є це робити, бо моє завдання навчити дітей. Ну а оцінки ми будемо ставити вже після того, як учні повернуться з карантину і принесуть роботи. Цей відео урок на шкільний сайт виставляє адміністратор сайту Микола Тарасюк. Він же, за сумісництвом і знімав, і буде монтувати", - розповіла Катерина Стратюк.

  Вчитель інформатики школи №17 Микола Тарасюк: "До речі, починаючи з 13-го березня ми заповнили сайт уроками з історії. Станом на понеділок ми майже на 98% охопили всіма завданнями для дітей. Вчителі працюють у дистанційному режимі. Вони наразі надсилають завдання, тому сайт постійно оновлюється. І також відеоуроками".

  Першим власні відеоуроки з інформатики записав і опублікував на сайті школи Микола Тарасюк. У вівторок, 17 березн,я учні 7-х класів отримали авторський відеоурок з хімії від випускників школи

  "Так, розробляли наші випускники минулого року – Олександр Федоров та його однокласниця Марія. Вони здійснювали монтаж, малюнки, підбір матеріалу, попередньо узгодивши інформацію з вчителем хімії. Тобто ми постійно на зв’язку, як з учнями, так і з вчителями. І сьогодні справді був перший запис відеоуроку з вчителькою. І працюючи та знімаючи матеріал уроку у режимі 45-ти хвилин, було нелегко. Мені, як оператору, досить складно було все це фіксувати, шукати ракурс, колір. І при монтажі доведеться багато подумати, як викласти матеріал, щоб він був цікавим дітям. І сьогоднішній учні 7-х класів побачать завтра", - сказав Микоал Тарасюк.

 Авторка сюжету Антоніна Тугас

Камера Тетяна Беляк

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

Последнее изменение Суббота, 21/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework