У Житомирі у перехожого знайшли наркотичні речовини

  Під час поверхневої перевірки дільничні офіцери поліції виявили у 30-річного житомирянина наркотичні речовини. Пакети з підозрілим вмістом поліцейські вилучили та розпочали відповідні перевірки.

  Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області .

  Близько 16:20 на вул. Гагаріна  в обласному центрі дільничний офіцер поліції помітив підозрілого перехожого. Правоохоронець запропонував чоловікові назватися та надати документи для перевірки.

  Під час подальшого з’ясування обставин встановлено, що 30-річний місцевий житель зберігав при собі  пакунок з наркотичною сировиною та 4 пакетики із порошком білого кольору . Попередньо, усе виявлене - наркотичні засоби.

  За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Усе виявлене вилучили, а чоловіка доставили до Житомирського відділу поліції для з’ясування обставин події.

  Нині розпочато кримінальне провадження  за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення подібного злочину. Наразі обвинувачення щодо нього розглядається судом. 

  За нове кримінальне діяння підозрюваному загрожує  покарання у вигляді штрафу або виправних робіт, або піврічного арешту, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Воскресенье, 22/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework